Our Company - axchrysanthou.com

axchrysanthou
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Η Α&Χ Χρυσάνθου Λτδ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει εγγραφεί στο μητρώο του Εφόρου Εταιρειών την 31 Δεκεμβρίου 1991 και η έδρα της είναι στην Κακοπετριά.
 
Διαθέτει δύο εργοστάσια παραγωγής εκ των οποίων, το ένα βρίσκεται στην Κακοπετριά και το άλλο στην Βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό.
Ασχολείται με την εισαγωγή, επεξεργασία ξηρών καρπών και παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής. Οι πρώτες ύλες εισάγονται από το εξωτερικό αλλά και από τοπικούς παραγωγούς - καλλιεργητές στην Κύπρο.
 
Η ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται με την εφαρμογή του προτύπου ISO 22000:2005 και ταυτόχρονα παρακολουθούμε τις αλλαγές που αναφέρονται στην νέα έκδοση του προτύπου ISO 22000:2018.
 
Ο καταναλωτής θα συναντήσει στην αγορά τα προϊόντα μας με την επωνυμία Coyio, Κληρίδη και Εδέσματα Κακοπετριάς.
Διαθέτει στόλο οχημάτων για την προώθηση και διάθεση των προϊόντων της σε ολόκληρη την Κύπρο.
 


 
ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 
Έχοντας ως βασικό γνώμονα τις επιθυμίες και απατήσεις των καταναλωτών στη σημερινή εποχή, στοχεύουμε στην παροχή άριστης ποιότητας φρέσκων προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία.
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών καθώς και των γευστικών καταναλωτικών απαιτήσεων των πελατών μας.
 
 
ΙΣΤΟΡΙΑ
 
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 από τον Χρύσανθο και την Χαριτίνη Χρυσάνθου και σιγά σιγά με την συμμετοχή και δραστηριοποίηση των δυο παιδιών τους εξελίχθηκε σε μια οικογενειακή επιχείρηση.
 
Στα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, η εταιρεία διατηρούσε στην Κακοπετριά μικρό αριθμό μηχανών καθώς και οχημάτων για την συσκευασία και προώθηση των ξηρών καρπών Κληρίδη.
Με αυτή την επωνυμία καθιερώθηκε στη Κυπριακή αγορά και μπήκε μέσα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
 
Το 2011 ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση που παρατηρούσε στα προϊόντα της εταιρείας, προχώρησε στην εξαγορά εξοπλισμού, μηχανών  αλλά και της επωνυμίας Coyio. Από τότε μετακινήθηκε στις εγκαταστάσεις /εργοστάσιο που ενοικιάζει σήμερα  το οποίο βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό.

Διαθέτει σύγχρονα και καινούργια οχήματα και παρακολουθεί πελάτες σε ολόκληρη την Κύπρο.
Συνεργάζεται με μεγάλες και γνωστές υπεραγορές, ξενοδοχεία αλλά και μικρές επιχειρήσεις και περίπτερα.


Η ιστορία της εμπορικής επωνυμίας Κληρίδη αρχίζει κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1950.
Τότε μια ομάδα από τρεις έμπειρους τεχνίτες, απο την Κακοπετριά, αποφάσισαν να ενώσουν το μεράκι και την όρεξη τους για δουλειά και να δημιουργήσουν το πρώτο καφεκοπτειο των ορεινών περιοχών.
 
Η νεοσύστατη ομάδα αλέθει και καβουρδίζει άριστης ποιότητας κόκκους καφέ, καθώς επίσης παρασκευάζει λουκούμια και σιρόπια(τριαντάφυλλο και σουμάδα).
 
Με βασικό μέλημα τη διατήρηση του πήχη ποιότητας ψηλά, η εμπορική επωνυμία Κληρίδη αρχίζει σύντομα να κερδίζει έδαφος στην τοπική αγορά. Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1960 στην γκάμα των προϊόντων Κληρίδη προσθέτονται οι ξηροί καρποι.
 
Εβδομηντα  χρόνια μετά, η εμπορική επωνυμία Κληρίδη, κάτω απο την ομπρέλα της εταιρείας Α&Χ Χρυσάνθου Λτδ συνεχίζει να μεγαλώνει την σειρα των προϊόντων της, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα υλικών, πάντα με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη.


Το 2011 το όνομα ΚΩΓΙΩ εξαγοράστηκε από την εταιρεία Α&Χ Χρυσάνθου Λτδ το οποίο χρησιμοποιείτε μέχρι και σήμερα.
trasnportation
Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - 08:00–16:00
Τρίτη - 08:00–16:00
Τετάρτη - 08:00–16:00
Πέμπτη - 08:00–16:00
Παρασκευή - 08:00–16:00
Σάββατο - Κλειστό
Κυριακή - Κλειστό
Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


ABOUT
Η Α.& Χ. Χρυσάνθου Λτδ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει εγγραφεί στο μητρώο του Εφόρου Εταιρειών την 31 Δεκεμβρίου 1991 και η έδρα της είναι στην Κακοπετριά.
©2022 AX Chrysanthou All Rights Reserved. Developed & Designed: IT Solution & Services
Επιστροφή στο περιεχόμενο